Advokatfirma og boligadvokat siden 1991

Lønberg & Leth Christensen Advokataktieselskab blev stiftet i 1991 og har i dag til huse på Toldbodgade i det indre København, med Amaliehaven som nabo overfor Operaen på Holmen.

På Toldbodgade 36A beskæftiger kontoret i dag ca. 20 medarbejdere i Det Blå Pakhus.​

​Juridisk rådgivning for private og erhverv

Advokatkontorets kernekompetencer er juridisk rådgivning for erhvervskunder og private med fokus på fast ejendom, hvor advokatkontoret arbejder med alt fra handel af fast ejendom og due diligence ved ejendomshandler til lejeret, foreningsret og entrepriseret. Herudover tilbyder advokatkontoret klassiske advokatydelser som f.eks. udarbejdelse af kontrakter, inkasso og tvangsauktioner, udarbejdelse af ægtepagter og testamenter, selskabsret og førelse af retssager.

Kontoret har klienter fra hele Danmark, særligt fra Københavns området.

Advokat med speciale i fast ejendom

Advokatkontoret har et integreret samarbejde med Advokaternes Ejendomsadministration A/S. Her bistår kontoret med vores ekspertise som boligadvokat i forbindelse med juridiske spørgsmål om udlejning af ejendomme, køb af fast ejendom og andre juridiske spørgsmål relateret til ejendomsadministration.

Kontakt vores advokataktieselskab

​Vil du vide mere om Lønberg & Leth Christensen Advokataktieselskab og de juridiske ydelser advokatkontoret kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os på 33 1​1 35 25 eller på mail info@l-lc.dk

Vi er advokatansvarsforsikring hos:​

Codan Forsikring A/S
Gammel Kongevej 60
1790 København V

Advokatsamfundets regler om klager:

Lønberg & Leth Christensen er underlagt Advokatsamfundets regler om klager.
Lønberg & Leth Christensen henviser til Advokatsamfundets hjemmeside vedrørende den lovgivning, der gælder for advokater. Desuden henvises til Advokatnævnets hjemmeside for oplysning om reglerne for klageadgang. Advokatnævnets hjemmeside kan tilgås via følgende link: https://www.advokatsamfundet.dk/advokatnaevnet/

Hvis en klient ikke er tilfreds med Lønberg & Leth Christensens bistand eller vores honorar, anmodes klienten om at kontakte den sagsansvarlige advokat. Hvis en klient og den sagsansvarlige advokat ikke kan blive enige, vil den sagsansvarlige advokat foreligge klientens klage for Lønberg & Leth Christensens tegningsberettigede direktør, så der indhentes en intern bedømmelse med henblik på at søge en mindelig løsning.


Kan der ikke opnås enighed vedrørende en klage, kan en klient indbringe sagen for Advokatnævnet på følgende adresse:


Advokatnævnet
Kronprinsessegade 28
1306 København K
E-mail: klagesagsafdelingen@advokatsamfundet.dk

Advokatnævnet kan behandle klager over advokaters adfærd (og arbejde) og salær.

Hvis en klient er forbruger, kan en klage også indgives via EU-Kommissionens online klageportal. Det er særligt relevant, hvis en klient er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage kan indgives via følgende link: http://ec.europa.eu/odr.

Advokaternes Ejendomsadministration A/S

Adresse

Toldbodgade 36A

1253 København K

CVR: 26084040

​Kontakt

Telefon: 3315 4545

E-mail: info@a-ea.dk

​Telefontider

Hverdage mellem 10.00 og 12.00
​samt 13.00 og 15.00.

Lønberg & Leth Christensen Advokataktieselskab

Adresse

Toldbodgade 36A

1253 København K

CVR: 27508383

​Kontakt

Telefon: 3311 3525

E-mail: info@l-lc.dk

​Telefontider

Hverdage mellem 10.00 og 12.00
​samt 13.00 og 15.00.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Copyright © 2020 Advokaternes Ejendomsadministration A/S