Administration af andelsboligforening varetages med stor erfaring

​Har I brug for professionel hjælp til at varetage hele eller dele af administrationen af jeres andelsboligforening? Så er I kommet til det helt rette sted.


Hos Advokaternes Ejendomsadministration A/S ved vi, hvor meget arbejde der ligger i at administrere en andelsboligforening. Vi ved samtidig også, at det ikke burde tage mere tid end højst nødvendigt for de frivillige, der tager sig tid til at sidde i bestyrelsen.

Derfor tilbyder vi administration af andelsboligforening, så I kan bruge jeres tid på at træffe de vigtige beslutninger og sikre, at dagligdagen i jeres andelsboligforening kører på skinner.

Vi administrerer primært andelsboligforeninger og en række andre ejendomme i København, herunder på både Amager og Frederiksberg samt i hele Storkøbenhavn.

Vi har mange års erfaring med administration af andelsboligforeninger, og vi står derfor gerne til rådighed med både rådgivning såvel som vejledning, hvis I har brug for det. Vi fungerer bl.a. som daglig sparringspartner for vores kunder, der både dækker over andelsboligforeninger, ejerforeninger og udlejningsejendomme.

Vi varetager altid andelsboligforeningens interesse

​I vores arbejde med administration af andelsboligforening er det vores højeste prioritet at varetage jeres behov og interesser, så I kan føle jer trygge i samarbejdet med os.

I kraft af vores samarbejde med Lønberg & Leth Christensen Advokataktieselskab er vi også behjælpelige med juridisk rådgivning i forbindelse med de juridiske problemstillinger, der måtte opstå i foreningens dagligdag.

I samarbejde med jer tilrettelægger vi vores ejendomsadministration af jeres andelsboligforening således, at I får lige netop den løsning, der passer til jer og jeres behov. Uanset om I selv ønsker at styre en del af den daglige ejendomsdrift, eller om I hellere vil overlade al styringen til os, så kan vi finde en løsning, der matcher jeres ønsker og behov.

Få en skræddersyet løsning

​Vi tilbyder altid en skræddersyet administration af andelsboligforening, så I har mulighed for at få en komplet pakkeløsning, der matcher jeres ønsker og behov. På denne måde kan I blive fuldt dækket i forhold til både økonomiske og juriske forhold, ligesom I også kan få dækket alle jeres praktiske og daglige gøremål i forbindelse med driften af andelsboligforeningen, hvis det er det, I ønsker.

Lad os høre, hvad jeres behov er, så tager vi en snak omkring de forskellige muligheder, hvorefter vi sammen finder den rette løsning, der matcher lige netop jeres ønsker og behov i forhold til administration af andelsboligforening.

Kontakt os og få et tilbud på administration af andelsboligforening

Kunne I tænke jer at modtage et uforpligtende tilbud på administration af jeres andelsboligforening, er I altid meget velkomne til at udfylde vores kontaktformular ude til højre her på siden. Alternativt kan vi også kontaktes på telefon 33 15 ​45 45 eller e-mail info@a-ea.dk.

​Vi udregner tilbuddet med det samme, når vi kender til jeres ønsker og forventninger, og herefter sender vi indenfor otte dage en e-mail til jer med det uforpligtende tilbud, der dækker jeres behov og ønsker.

Vi hører også meget gerne fra jer, hvis I har nogle spørgsmål om, hvordan vi kan hjælpe jer, eller hvis I kunne tænke jer at høre mere om vores forskellige services og ydelser.

Lad os sammen finde en løsning, der dækker jeres behov, så jeres frivillige i bestyrelsen kan blive aflastet så meget som muligt. Det kan være, at der er enkelte opgavetyper, som er meget tidskrævende, eller som I af andre årsager ikke selv ønsker at varetage, eller det kan være, at I ønsker at frigøre tid fra de praktiske gøremål og opgaver, så I i stedet for kan få mere tid sammen med jeres familie.

Sammen finder vi den rette løsning.​

Antal lejligheder der ønskes administreret
Hvem stiles tilbuddet til
 
 
 
 
Yderligere information
 
Vedlæg gerne vedtægter, seneste årsregnskab og
seneste generalforsamlingsreferat
Vedhæft fil 1
Vedhæft fil 2
Vedhæft fil 3
Yderligere kommentarer omkring tilbuddet
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Advokaternes Ejendomsadministration A/S

Adresse

Toldbodgade 36A

1253 København K

CVR: 26084040

​Kontakt

Telefon: 3315 4545

E-mail: info@a-ea.dk

​Telefontider

Hverdage mellem 10.00 og 12.00
​samt 13.00 og 15.00.

Lønberg & Leth Christensen Advokataktieselskab

Adresse

Toldbodgade 36A

1253 København K

CVR: 27508383

​Kontakt

Telefon: 3311 3525

E-mail: info@l-lc.dk

​Telefontider

Hverdage mellem 10.00 og 12.00
​samt 13.00 og 15.00.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Copyright © 2020 Advokaternes Ejendomsadministration A/S