​Professionel administration & rådgivning​

Samlede pakkeløsninger​

Vi varetager dine interesser​

Administration af andelsboligforening

Hos Advokaternes Ejendomsadministration A/S ved vi, hvor meget arbejde der ligger i at administrere en andelsboligforening, og at det ikke burde tage mere tid end nødvendigt for de frivillige, der tager sig tid til at sidde i bestyrelsen.

Derfor tilbyder vi administration af andelsboligforeninger, så I kan bruge jeres tid på at træffe de vigtige beslutninger og sikre at dagligdagen i jeres andelsboligforening kører på skinner. Vi administrerer primært andelsboligforeninger og andre ejendomme i København og Storkøbenhavn.

Vi varetager andelsboligforeningens interesse

I vores arbejde med administration af andelsboligforening er vores højeste prioritet at varetage jeres behov og interesser, så I kan føle jer trygge i samarbejdet med os.

I kraft af vores samarbejde med Lønberg & Leth Christensen Advokataktieselskab er vi også behjælpelige med juridisk rådgivning i forbindelse med de juridiske problemstillinger, der måtte opstå i foreningens dagligdag.

I samarbejde med jer tilrettelægger vi vores ejendomsadministration af jeres andelsboligforening, ejerforening eller udlejningsejendom, så I får netop den løsning, som passer jer.

Uagtet om I selv vil styre en del af den daglige ejendomsdrift, eller om I vil overlade al styringen til os, kan vi finde en løsning der passer jer og jeres behov.

Få tilbud på administration af andelsboligforening

Ønsker I at modtage et uforpligtende tilbud på administration af jeres andelsboligforening, er I velkomne til at udfylde kontaktformularen til højre. Du kan ringe til os på 33 15 ​45 45. Desuden kan du altid skrive til vores mail på info@a-ea.dk

Vi udregner tilbuddet med det samme, og sender en e-mail til jer med et uforpligtende tilbud, der matcher jeres behov og ønsker inden for 8 dage.​

Antal lejligheder der ønskes administreret
Hvem stiles tilbuddet til
 
 
 
 
Yderligere information
 
Vedlæg gerne vedtægter og seneste årsregnskab
Vedhæft fil
Yderligere kommentarer omkring tilbuddet
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du gerne kontaktes?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Ejendomsadministrationen

Advokaternes

Ejendomsadministration A/S​

Toldbodgade 36A

1253 København K

CVR.nr,: 26 08 40 40

Tlf.: 33 15 45 45

E-mail: info@a-ea.dk

Kontaktoplysninger

Advokatkontoret

Lønberg & Leth Christensen

Advokataktieselskab

Toldbodgade 36A

1253 København K​

CVR.nr.: 27 50 83 83

Tlf.: 33 11 35 25

E-mail: info@l-lc.dk

Find os:​