Ejendomsadministration – få hjælp af en erfaren ejendomsadministrator

​Leder du efter en dygtig og erfaren ejendomsadministrator, som kan hjælpe dig med ejendomsadministration? Så er du kommet til det helt rette sted.

Advokaternes Ejendomsadministration A/S er en erfaren og kompetent samarbejdspartner for både privatpersoner og erhvervskunder i indre København, på Amager og Frederiksberg samt i resten af Storkøbenhavn.

Som ejendomsadministrator har vi specialiseret os indenfor ejendomsadministration, og vi fungerer i dag som en daglig sparringspartner og boligadministrator for både foreninger og ejere af udlejningsejendomme.

Vi står til rådighed med rådgivning og vejledning

​Vi har mange års erfaring i branchen, med bred kundekreds hvilket betyder, at vi har en stor viden indenfor både bolig- og erhvervsadministration, som vi gerne deler ud af for at sikre dig, at du får den helt rigtige løsning. Vi står til rådighed med professionel og kompetent rådgivning og vejledning, og vi har altid dine interesser for øje.

Som professionel ejendomsadministrator tilbyder vi administration af::

Ejendomsadministrator med samlet løsning på boligadministration

Vi tilbyder skræddersyet ejendomsadministration til både andelsboligforeninger, ejerforeninger og udlejningsejendomme, ligesom vi gennem vores samarbejdspartner, Lønberg & Leth Christensen Advokataktieselskab, tilbyder advokatydelser af betydning for ejendomsadministration, herunder bl.a. rådgivning omkring lejeret og foreningsret.

​​

Dette samarbejde betyder, at vi kan tilbyde en samlet pakke, når du vælger os som ejendomsadministrator. Du vil derfor også være fuldt dækket både i forhold til det juridiske og det økonomiske samt den daglige og praktiske ejendomsdrift, som varetages af vores property manager, når du vælger Advokaternes Ejendomsadministration A/S som din faste ejendomsadministrator.​

Særligt for andelsforeninger

For andelsforeninger tilbyder vi at varetage al administration i forbindelse med foreningen, så de frivillige i bestyrelsen slipper for at bruge mere tid på at administrere foreningen end højst nødvendigt. Det er helt op til jer, om I selv vil være en del af den daglige ejendomsdrift, eller om vi skal overtage al drift.​

Særligt for ejerforeninger

For ejerforeninger betyder det bl.a., at du slipper for de tidskrævende og kedelige gøremål som f.eks. økonomisk og juridisk rådgivning, opkrævning af fællesudgifter, udarbejdelse af driftsregnskaber og udfærdigelse af referater.

På den måde slipper du for at bruge tid og ressourcer på at løse disse opgaver, og det giver dig i stedet for tid til at fokusere på at træffe vigtige beslutninger omkring foreningens dagligdag og sikre tilfredse beboere.​

Særligt for udlejningsejendomme

For udlejningsejendomme består vores administration bl.a. af:

  • Korrespondance med lejerne
  • Betaling af driftsomkostninger
  • Opkrævning og inkassering af leje og a conto varmeforbrug
  • Afslutning af varmeregnskaber, udfærdigelse af årsregnskab og bogføring
  • Betaling af regninger og fakturaer omhandlende driften
  • ​Andet administrationsarbejde i forbindelse med både salg og leje

​Kontakt os og få mere information om ejendomsadministration

Har du brug for yderligere information om, hvad vi kan tilbyde indenfor ejendomsadministration og advokatbistand, har du nogle spørgsmål, eller har du brug for gode råd fra en erfaren ejendomsadministrator? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 33 15 45 45, som alternativt kan du også skrive til vores e-mail
info@a-ea.dk, hvis det passer dig bedre. Du kan altid forvente at høre tilbage fra os indenfor ganske kort tid. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på lige netop den administration, som du eller din forening har behov for.

Advokaternes Ejendomsadministration A/S præciserer, at ejendomsadministrationen ikke driver advokatvirksomhed og dermed ikke er omfattet af reglerne for advokatvirksomhed, og at ejendomsadministrationen ikke er underlagt Advokatrådets tilsyn. Advokaternes Ejendomsadministration A/S er derimod, som medlem af EjendomDanmark, underlagt de Etiske normer for Ejendomsadministration.​

Advokaternes Ejendomsadministration A/S

Adresse

Toldbodgade 36A

1253 København K

CVR: 26084040

​Kontakt

Telefon: 3315 4545

E-mail: info@a-ea.dk

​Telefontider

Hverdage mellem 10.00 og 12.00
​samt 13.00 og 15.00.

Lønberg & Leth Christensen Advokataktieselskab

Adresse

Toldbodgade 36A

1253 København K

CVR: 27508383

​Kontakt

Telefon: 3311 3525

E-mail: info@l-lc.dk

​Telefontider

Hverdage mellem 10.00 og 12.00
​samt 13.00 og 15.00.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Copyright © 2020 Advokaternes Ejendomsadministration A/S