​Professionel administration & rådgivning​

Samlede pakkeløsninger​

Vi varetager dine interesser​

Administration af ejerforeninger

At administrere ejerforeninger kan være tidskrævende og komplicereret. Dertil er det vigtigt, både for ejerlejlighederne som bolig og ejerlejlighederne som investering, at ejerforeningen er velfungerende og stabil.

Hos Advokaternes Ejendomsadministration A/S kan vi håndtere administration af ejerforeninger, så der bliver taget hånd om dagligdagen, økonomien og den generelle planlægning.

Dermed kan I som bestyrelse koncentrere jer om de vigtigere spørgsmål og gøremål, såsom de generelle og overordnede beslutninger samt ejerforeningens vision.

Slip for at bruge un​ødige ressourcer med vores administration af jeres ejerforening

Med os som jeres faste samarbejdspartner til ejerforening administration vil vi håndtere de mere kedelige og tidskrævende gøremål som opkrævning af fællesudgifter, økonomisk og juridisk rådgivning, udfærdigelse af referater samt udarbejdelse af driftsregnskaber, der er ved administration af ejerforeninger.

I vil altså slippe for at bruge unødige ressourcer og i stedet have fokus på at holde jeres beboere glade og tilfredse samt træffe de vigtigere beslutninger om ejerforeningens dagligdag. Vi tilbyder desuden også administration af udlejningsejendomme, samt andelsboliger

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vil I have et uforpligtende tilbud på ejendomsadministration af jeres ejerforeninger på Frederiksberg, Amager og i resten af København eller Storkøbenhavn? Du kan kontakte os på telefon 33 15 45 45 eller ved at skrive til info@a-ea.dk.

Udfyld vores kontaktformular til højre og vi vil sende et tilbud på administration af ejerforeninger til jeres mail inden for 8 dage

Antal lejligheder der ønskes administreret
Hvem stiles tilbuddet til
 
 
 
 
Yderligere information
 
Vedlæg gerne vedtægter og seneste årsregnskab
Vedhæft fil
Yderligere kommentarer omkring tilbuddet
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du gerne kontaktes?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Ejendomsadministrationen

Advokaternes

Ejendomsadministration A/S​

Toldbodgade 36A

1253 København K

CVR.nr,: 26 08 40 40

Tlf.: 33 15 45 45

E-mail: info@a-ea.dk

Kontaktoplysninger

Advokatkontoret

Lønberg & Leth Christensen

Advokataktieselskab

Toldbodgade 36A

1253 København K​

CVR.nr.: 27 50 83 83

Tlf.: 33 11 35 25

E-mail: info@l-lc.dk

Find os:​